Miniexacavator electric 6160 kg

Descriere

Miniexcavatorul electric de 6160 kg este un utilaj puternic și versatil, proiectat pentru a efectua o varietate de lucrări de construcții și de întreținere a spațiilor verzi. Acesta este alimentat de un motor electric puternic și eficient, care îi conferă o putere de lucru maximă și un nivel redus de emisii poluante.

Cu o greutate de 6160 kg, miniexcavatorul electric poate fi utilizat pentru lucrări mai ample, inclusiv pentru excavarea fundațiilor, săparea șanțurilor sau pentru încărcarea și descărcarea de materiale, fiind ideal pentru șantiere mari de construcții sau pentru proiecte de infrastructură.

Acesta este echipat cu o baterie puternică, care îi conferă o autonomie de funcționare de până la 8 ore, în funcție de utilizare. Miniexcavatorul electric de 6160 kg este de asemenea dotat cu o gamă largă de accesorii, cum ar fi cupa de săpat, furca pentru ridicat materiale sau burghiu pentru foraj, ceea ce îl face un utilaj versatil și adaptabil la diverse tipuri de lucrări.

Prin utilizarea unui motor electric, acest miniexcavator reduce semnificativ nivelul de zgomot și emisiile de gaze cu efect de seră, fiind astfel o soluție ecologică și economică pentru lucrările de construcții și de întreținere a spațiilor verzi.

Miniexcavatorul electric de 6160 kg este, de asemenea, ușor de transportat, fiind astfel ideal pentru utilizarea pe șantiere sau în zone urbane. Cu o capacitate mare de lucru și o eficiență ridicată, acesta este un utilaj puternic și versatil, care poate face față cu succes unor proiecte mai ample și mai complexe.

Specificații

Service

Service-ul CRC. Rezolvăm problemele înainte să apară.  Oricând, alături de tine.

Cere oferta noastră


Sau contactează-ne

Cosmin Furdean