Miniexacavor electric 1100 kg

Descriere

Miniexcavatorul electric de 1100 kg este un utilaj de dimensiuni reduse, proiectat pentru a fi utilizat în spații restrânse și pentru a efectua lucrări de săpături, nivelări, încărcări și descărcări de materiale. Acesta este echipat cu un motor electric și este alimentat de o baterie puternică, care îi conferă o autonomie de funcționare între 4 și 8 ore, în funcție de utilizare.

Datorită dimensiunilor sale compacte, miniexcavatorul electric poate fi utilizat cu ușurință în spații inguste și greu accesibile, fiind ideal pentru lucrări de construcție, amenajare de grădini sau lucrări de întreținere a spațiilor verzi.

Cu o greutate de doar 1100 kg, miniexcavatorul electric poate fi transportat ușor cu o remorcă sau o platformă, fiind astfel ideal pentru utilizarea pe șantiere sau în zone urbane.

Acesta este dotat cu o gamă largă de accesorii, cum ar fi cupa de săpat, furca pentru ridicat materiale sau burghiu pentru foraj, ceea ce îl face un utilaj versatil și adaptabil la diverse tipuri de lucrări.

Miniexcavatorul electric de 1100 kg este o soluție ecologică și economică, care reduce emisiile de gaze cu efect de seră și costurile de întreținere.

Specificații

Service

Service-ul CRC. Rezolvăm problemele înainte să apară.  Oricând, alături de tine.

Cere oferta noastră


Sau contactează-ne

Cosmin Furdean