Miniexcavator electric 1800 kg

Descriere

Miniexcavatorul electric de 1800 kg este un utilaj compact și puternic, proiectat pentru a efectua o varietate de lucrări de construcții și de întreținere a spațiilor verzi. Acesta este alimentat de un motor electric puternic și eficient, care îi conferă o putere de lucru maximă și un nivel redus de emisii poluante.

Cu o greutate de 1800 kg, miniexcavatorul electric poate fi utilizat cu ușurință în spații restrânse și greu accesibile, fiind ideal pentru lucrări de săpături, nivelări, încărcări și descărcări de materiale. Acesta este echipat cu o baterie puternică, care îi conferă o autonomie de funcționare de până la 8 ore, în funcție de utilizare.

Miniexcavatorul electric de 1800 kg este dotat cu o gamă largă de accesorii, cum ar fi cupa de săpat, furca pentru ridicat materiale sau burghiu pentru foraj, ceea ce îl face un utilaj versatil și adaptabil la diverse tipuri de lucrări.

Prin utilizarea unui motor electric, acest miniexcavator reduce semnificativ nivelul de zgomot și emisiile de gaze cu efect de seră, fiind astfel o soluție ecologică și economică pentru lucrările de construcții și de întreținere a spațiilor verzi.

Miniexcavatorul electric de 1800 kg este, de asemenea, ușor de transportat, fiind astfel ideal pentru utilizarea pe șantiere sau în zone urbane.

Specificații

Service

Service-ul CRC. Rezolvăm problemele înainte să apară.  Oricând, alături de tine.

Cere oferta noastră


Sau contactează-ne

Cosmin Furdean