Nacele electrice articulate tip spider

Descriere

Nacelele electrice articulate tip spider autopropulsate Haoke sunt echipamente de ridicare special concepute pentru a ajuta lucratorii sa ajunga la inaltimea necesara pentru a efectua diferite sarcini, cum ar fi lucrul la inaltime, reparatii, constructii si instalatii.

Aceste nacele sunt echipate cu o serie de caracteristici care le fac ideale pentru utilizarea in spatii inguste si neaccesibile, fiind capabile sa se deplaseze cu usurinta si precizie prin spatii restranse si sa ajunga la locurile de munca inalte.

Înălțimea de lucru a nacelei este de 16 metri, ceea ce o face ideala pentru a lucra la înățimi mari, dar totodata în spații restranse. Nacelele Haoke sunt autopropulsate, ceea ce înseamna că pot fi deplasate fără a fi necesară utilizarea de alte echipamente sau dispozitive de tractare.

De asemenea, nacelele Haoke sunt echipate cu brate articulate, ceea ce le permite să se deplaseze în jurul obiectelor și să ajungă în spații dificil de accesat. Aceste brate sunt flexibile și pot fi ajustate la diferite unghiuri pentru a permite accesul la locurile de muncă inaccesibile altfel.

Nacelele Haoke sunt, de asemenea, electrice, ceea ce le face mai ecologice și mai silentioase decat nacelele cu motor pe combustie. Acestea sunt echipate cu baterii care asigură o autonomie suficientă pentru a lucra timp de cateva ore fără a fi necesară o încărcare suplimentară.

 

Specificații

Service

Service-ul CRC. Rezolvăm problemele înainte să apară.  Oricând, alături de tine.

Cere oferta noastră


Sau contactează-ne

Cosmin Furdean