Nacele electrice tip foarfeca Himor

Descriere

Nacelele electrice tip foarfeca Himor sunt echipamente de ridicare și acces la înălțimi, utilizate în diverse domenii industriale, cum ar fi construcții, întreținerea clădirilor sau amenajarea peisajelor. Aceste nacele sunt alimentate de motoare electrice, ceea ce le face o soluție ecologică și economică pentru utilizatorii care caută opțiuni durabile și eficiente.

Nacelele Himor sunt disponibile într-o gamă largă de înălțimi de lucru, începând de la 6 metri și ajungând până la 16 metri, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de sarcini și aplicații. Acestea sunt construite din materiale de calitate superioară, pentru a garanta durabilitate și siguranță în timpul utilizării. Platformele de lucru sunt spațioase și sigure, cu o capacitate de încărcare de până la 450 kg, ceea ce le permite să transporte mai multe persoane și echipamente în același timp. Platformele sunt, de asemenea, dotate cu balustrade și dispozitive de siguranță pentru a preveni căderea persoanelor sau a obiectelor din platformă.

Nacelele Himor sunt echipate cu un sistem de control avansat, care asigură precizia și siguranța operațiunilor de ridicare și deplasare la înălțime. Acestea sunt ușor de manevrat și de operat, oferind un control precis și intuitiv asupra mișcărilor și poziționării platformei.

Cu o gamă largă de înălțimi de lucru și de alimentare electrică, nacelele tip foarfeca Himor sunt soluții eficiente și sigure pentru a accesa înălțimi mari în cadrul diverselor aplicații industriale. Fiind construite din materiale de calitate și echipate cu sisteme de control avansate, acestea sunt ideale pentru companiile care caută soluții de acces la înălțimi fiabile, eficiente și ecologice.

Specificații

Service

Service-ul CRC. Rezolvăm problemele înainte să apară.  Oricând, alături de tine.

Cere oferta noastră


Sau contactează-ne

Cosmin Furdean